Despre noi

Infiintata în 2010, Adacrono  este o firma cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniul utilajelor si a echipamentelor de gradina si uz casnic.

Misiunea noastra este accea de a pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de produse pentru gospodarie si uz casnic, cu livrare rapida in orice localitate din tara.

Suntem un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.   Alaturi de partenerii nostri, atat producatori cat si colaboratori reusim sa oferim cele mai bune solutii si recomandari clientilor finali.

La achizitia unui produs va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si promptitudine in perioada de garantie si post garantie   si va putem directiona catre service-urile autorizate din intreaga tara.

Va multumim ca ati intrat pe website-ul nostru si va recomandam sa selectati unul din produsele noastre care sa va satisfaca pe deplin necesitatile Dvs.

 

 

 

Date de identificare:

  • Firma:SC. ADACRONO S.R.L
  • Registrul Comertului:J12/968/2010
  • Cod fiscal:R0 27055652
  • Sediul:Jucu De Mijloc Nr.248D, judet Cluj
  • Telefon:.0760.650.841
  • E-mail:office@adacrono.ro
  • Website:www.adacrono.ro

DE CE SA NE ALEGI PE NOI

Transport gratuit

Toate comenzile primite si care depasesc suma de 500 RON beneficiaza de transport gratuit pe toata suprafata Romaniei !

100% banii inapoi garantat

Daca nu sunteti multumit de produsele sau echipamentele achizitionate, puteti returna in 30 zile produsele , in temeiul politicii de returnari .

Suport Online 24/7

Pentru orice intrebare sau nelamurire suntem bucurosi sa va raspundem oricand si pe orice cale .

Acesta este un magazin demonstrativ pentru testare — nici o comandă nu va fi onorată. Refuză